zeefdruk-electro-kl

Nieuws

Innovatie op het gebied van luidsprekers

03 april 2017

Op het congres LOPEC te München zijn de jongste resultaten voor het ontwikkelen van luidsprekers gepresenteerd. De samenwerking tussen Fontys hogeschool, TU/e en Metafas is intensief waarbij Metafas haar zeefdruk-expertise volledig kan inzetten.

 

Lopec logo2

Elektronicavakbeurs

07 februari 2017

Van dinsdag 30 mei tot en met donderdag 1 juni is de complete elektronicaketen verenigd op de beursvloer van Electronics & Applications in de Jaarbeurs Utrecht. Alle facetten zijn aanwezig: van elektronicacomponent tot compleet product en van productieapparatuur tot productiefaciliteiten. 

electronis-1

Zorgtotaal vakbeursdagen

07 februari 2017

Zorgtotaal staat voor 3 inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs. Hier tonen marktleiders, start-ups en het mkb het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg.

zorgtotaal_jaarbeurs

Grote order NS via de Batenburg mechatronica

09 november 2016

Metafas verwerkt grote order voor het bedrukken van panelen voor treinen van NS.

Grote_order_ns-1

VIGC netwerkdag

01 november 2016

Metafas verzorgt een lezing met als onderwerp:
Druktechnologie wordt hightech!
Naast grafische drukwerk wordt vandaag de dag een heel nieuw gamma functionele producten gedrukt: electronica, communicatie via antennes (RFID) en NFC-tags, batterijen, schakelaars, electroluminescente displays.

vigc_logo_rgb-1