spandoek-slider-1

Nieuws

Metaalunie / Teqnow event 6 december

08 november 2017

Herkent u dat ook? Te druk met de dagelijkse beslommeringen om echt vooruit te kijken?
Toch staat de wereld om ons heen niet stil. Nieuwe mogelijkheden bieden zich aan. Vandaar dat wij u graag willen uitnodigen voor de bijeenkomst ‘Nieuwe mogelijkheden en kansen met (3D) geprinte elektronica’ op woensdag 6 december a.s. Het belooft een hele interessante dag en avond te worden, meld u dus zo snel mogelijk aan. Het aantal plaatsen voor de middagbijeenkomst is beperkt.

Printed elektronica

Geprinte electronica op textiel

24 oktober 2017

De geprinte electronica op textiel wordt geshowd tijdens de Dutch Design week in het voormalige V&D gebouw in Eindhoven tijdens het item: Glow in the dark. Het unieke is dat electronica geïntegreerd wordt op kleding. Dit is een samenwerking tussen TU/e, Vlisco en Metafas.

DDW_04

Innovatie op het gebied van luidsprekers

03 april 2017

Op het congres LOPEC te München zijn de jongste resultaten voor het ontwikkelen van luidsprekers gepresenteerd. De samenwerking tussen Fontys hogeschool, TU/e en Metafas is intensief waarbij Metafas haar zeefdruk-expertise volledig kan inzetten.

 

Lopec logo2

Elektronicavakbeurs

07 februari 2017

Van dinsdag 30 mei tot en met donderdag 1 juni is de complete elektronicaketen verenigd op de beursvloer van Electronics & Applications in de Jaarbeurs Utrecht. Alle facetten zijn aanwezig: van elektronicacomponent tot compleet product en van productieapparatuur tot productiefaciliteiten. 

electronis-1

Zorgtotaal vakbeursdagen

07 februari 2017

Zorgtotaal staat voor 3 inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs. Hier tonen marktleiders, start-ups en het mkb het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg.

zorgtotaal_jaarbeurs

Metafas B.V. scoort een 5 uit 5 op basis van 4 beoordelingen.